Zuid Afrika – naar Hazyview

We rijden weer een mooi tochtje naar de volgende halte, Rissington Inn Hazyview. Veel valt er niet te melden, behalve dat we weer een mooie route rijden met de nodige afwisseling, zoals langzame vrachtauto’s, potholes en koeien op de weg. De grens met Zuid Afrika passeren we zonder noemenswaardig oponthoud. Je moet alleen twee keer je auto uit en vier keer je paspoort laten zien plus een PCR test. Die van st Lucia is nog net geldig.

We houden een stop in Nelspruit. Tegenwoordig heet de stad Mbombola, wat zoveel betekend als veel mensen op een kleine plek. Dat klopt. De stad telt 60000 inwoners en maar de weg er naar toe is zelfs zes baans. Dat red zelfs Roosendaal niet met ongeveer eenzelfde aantal inwoners.

Veel bijzonders is er echter niet te zien. Alle kentekenen van een roemrucht koloniaal verleden zijn verdwenen. Lunchen kun je er gelukkig wel.

Rond half drie arriveren we in Rissington Inn in Hazyview. Dit is wel het mooiste onderkomen van de hele reis tot nu toe. We relaxen dan ook lekker aan het zwembad en doen ons te goed aan een fijn diner.

Morgen de panorama route.

Hier worden we duidelijk wel verwacht, we worden opgewacht boven aan de trap
Een riant bed in een ruime kamer
Ons uitzicht
Voorbereiden voor het diner op de veranda.
Twee douches en een immense spiegel
Ons uitzicht bij avond
Diner op de veranda van het hoofdgebouw