Dag 16 mrt 03

                                                                                                                                                                                          home

Dag 16 naar Rissington Inn Hazyview

We rijden weer een scenic ritje naar de volgende halte, Rissington Inn Hazyview. Veel valt er niet te melden, behalve dat we weer een mooie route rijden met de nodige afwisseling, zoals langzame vrachtauto’s, potholes en koeien op de weg. De grens met Zuid Afrika passeren we zonder noemenswaardig oponthoud. Je moet alleen twee je auto uit en vier keer je paspoort laten zien plus een PCR test. Die van st Lucia is nog net geldig. We houden een stop in Nelspruit. Tegenwoordig heet de stad Mbombola, wat zoveel betekend als veel mensen op een kleine plek. Dat klopt. De stad telt 60000 inwoners en de weg er naar toe is zelfs zes baans. Dat red zelfs Roosendaal niet met ongeveer eenzelfde aantal inwoners.

Veel bijzonders is er echter niet te zien. Alle kentekenen van een roemrucht koloniaal verleden zijn verdwenen. Lunchen kun je er gelukkig wel.

Rond half drie arriveren we in Rissington Inn in Hazyview. Dit is wel het mooiste onderkomen van de hele reis tot nu toe. We relaxen dan ook lekker aan het zwembad en doen ons te goed aan een fijn diner. Morgen de panorama route.

 

Het landschap onderweg

met de nodige obstakels onderweg

een riante kamer

twee douches n.b. en een gigantische spiegelwand

effe lekker gezwommen

van de ondergaande zon genoten

en natuurlijk lekker gegeten.

 

                                                            Terug   Volgende